Værd at vide om sine havemøbler, parasoller etc.

CANE-LINE GODE RÅD OG TIPS OM DERES PRODUKTER

TEAK
Bordpladen leveres ubehandlet. Det betyder, at behandles bordpladen ikke inden ibrugtagning samt jævnligt efter behov patinerer teaktræet til en sølvgrå farve. Behandles bordpladen med en egnet teakolie får træet en mørkere glød. Denne glød kan bevares ved at behandle bordet med teakolie. Behovet for oliering afhænger af vind og vejr samt, hvorvidt bordet står under eks. overdækket tag. Som tommelfinger regel anbefales det, at rense og oliere pladen mindst et par gange årligt.

Får teakpladen en sølvgrå eller sort overflade kan en egnet teakrens anvendes. Efter endt behandling med teakrens samt grundig vask med vand skal bordet tørre. Når bordet er helt tørt, er det klar til en oliering. Har pladen stået længe og patineret kan en evt. afslibning før rens være nødvendig.

TRAVERTIN
Travertin er natursten, der er poleret og fremstår blank og glat. Det må forventes, at der kan forekomme små fordybninger/svindrevner og farveforskelle i den polerede overflade. Travertin kræver et minimum af vedligeholdelse, men det anbefales at forsegle overfladen med imprægnering mindst én gang om året.

Daglig brug: Pladens travertin har fået en speciel imprægnering, således at den til en hvis udstrækning er smuds-, fugt- samt vandafvisende.

Pladen bør ikke udsættes for påvirkning fra syre eller syreholdige produkter, dette kan ødelægge stenen. Vin, juice o. lign. fjernes med det samme for ikke at ødelægge overfladen.

Sættes ting på bordet, eks. en potteplante, bør man være opmærksom på, om det forårsager mærker på pladen. Varme genstande bør ikke placeres direkte på bordet.

Rengøring Det anbefales at aftørre pladen efter brug med en hårdt opvredet klud evt. tilsat mildt opvaskemiddel. Travertin tåler ikke skrappe rengøringsmidler.

Løbende vedligeholdelse: Imprægneringen bør løbende vedligeholdes. Det anbefales mindst 1 gang årligt at tjekke, om overfladen skyr vand. Trænger fugt ned bør pladen efterbehandles. Almindelige plejeprodukter/imprægnering til natursten kan anvendes til at forsegle overfladen og dermed gøre fliserne modstandsdygtige over for smuds, fedt mv. Imprægnering af mærket Aqua Mix Natural Sealer kan anbefales.

Vinteropbevaring: Travertin fliserne tåler ikke hård frost og bør derfor opbevares indenfor eller som minimum under halvtag eller garage i vinterperioden.

 

EDGE UDTRÆKSBORD
Håndtering: Det er vigtigt, at bordpladen håndteres forsigtigt og ikke stilles eller belastes hårdt på kanterne, efter indpakningen er fjernet.

Produktbeskrivelse: Edge bordet er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Hvert bord håndlaves, og derfor kan der forekomme mindre forskelle på stellene. Edge bordet leveres med enten linoleumsplade til indendørs brug eller en kompaktlaminatplade til udendørs brug.

Daglig brug - kompaktlaminat: (udendørs brug) Bordpladerne kræver som udgangspunkt minimal vedligeholdelse. Det anbefales at tørre bordet af efter brug med opvredet klud.

Pladen tåler at stå ude året rundt, men for at bevare pladens farve og udseende anbefales det at dække pladen til med et møbelcover i vinterperioden eller i perioder, hvor bordet ikke anvendes. Kanterne på kompaktlaminatpladen kan lysne lidt efter påvirkning fra solen. Dette har ingen påvirkning på bordets holdbarhed, og kanterne kan friskes op ved at smøre lidt linolie eller andre hærdende olier på.

Flyttes eller trækkes ting med ru underside hen over bordet, kan det give ridser.

Løbende vedligeholdelse ved brug udenfor: Selvom stellet er i rustfrit stål, kan der forekomme anløbninger i form af flyverust.Specielt udsat er produkter, der anvendes i kystnære egne, tæt op af en swimmingpool eller områder tæt på industri. Almindeligvis kan anløbninger poleres væk med et plejemiddel til rustfrit stål. Det er vigtigt, at disse anløbninger ikke sidder for længe, inden de behandles.

VIGTIGT!
Jævnlig rengøring med sæbevand kan være med til at beskytte overfladen på det rustfrie stål og dermed minimere påvirkningen fra klor mv. Yderligere anbefales det at tørre stellet, udtrækket og pinolskruerne over med syrefri olie mindst to gange årligt for at minimere anløbninger.

Vinteropbevaring: Det anbefales at opbevare bordet under et møbelcover i vinterperioden.


VEJLEDNING TIL PURE BORDSERIE

Produktbeskrivelse: Bordpladen er et håndlavet dansk produkt, støbt i fiberbeton. Fiberbeton er et materiale af cement og kvartssand iblandet glasfiber. Denne kombination giver en meget let plade med en høj styrke og et moderne samt rustikt udtryk. Da pladerne støbes og bearbejdes individuelt, får hver plade sit eget udtryk. Bordpladen kan have små lufthuller samt mindre farveforskelle fra støbeprocessen. Hjørner og kanter bukkes manuelt, hvilket kan give naturlige variationer i pladens udseende. Dette har ingen betydning for bordets kvalitet.

Stellet er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet.

Daglig brug: Fiberbetonpladen er ved levering behandlet med en speciel imprægnering, der dog ikke forsegler overfladen. Det betyder, at pladen stadigvæk er modtagelig i overfladen for pletter. (for eksempel fedt og rødvin). Spild på pladen skal derfor straks tørres af med en opvredet klud med opvaskemiddel. Sørg for at få arbejdet noget opvaskemiddel nænsomt ned i pletten. Lad det virke nogle minutter for at få fuld effekt. Pladen kan efterfølgende stadigvæk have antydninger af det spildte, men pletten vil over tid minimeres eller helt forsvinde.

Pladen tåler ikke syre eller syreholdige produkter. Varme genstande bør ikke placeres direkte på bordet. Flyttes eller trækkes ting med ru underside hen over bordet, kan det give ridser.

Bordpladen og stellet kan rengøres med en opvredet klud, eventuelt tilsat et PH-neutralt rengørings- eller opvaskemiddel (PH-værdi 7+). For at rengøre helt ned i pladens overflade, er det vigtigt, at man bearbejder pladen nænsomt.

Løbende vedligeholdelse: Pladens imprægnering vil alt efter klima samt brug holde sin beskyttende evne i 2-3 år. Beskyttes bordet med et cover i efterår/vinterperioden, vil levetiden kunne forlænges yderligere. Får pladen behov for en imprægnering, kan den renses af med en egnet grundrens (pH neutralt rengøringsmiddel værdi 7+). Herefter kan pladen imprægneres med et egnet produkt f. eks. fra Aquamix. Ved dybe ridser eller hak i pladen skal det beskadigede område hurtigst muligt imprægneres igen efter samme metode.

Selvom stellet er i rustfrit stål, kan der forekomme anløbninger i form af flyverust.Dette kan poleres væk med et plejemiddel til rustfrit stål. For at forhindre anløbninger af flyverust kan man mindst to gange årligt tørre stellet og skruerne over med syrefri olie.

Vinteropbevaring: Bordet tåler at stå ude året rundt. Dette vil dog medføre at man evt. skal rense alger mv. af bordet, og samtidigt forøges muligheden for, at bordpladen vil få rander/mærker fra ting, der har ligget på bordet. Det anbefales derfor at opbevare bordet under et cover eller i en garage/carport i vinterperioden.


VEJLEDNING TIL SHARE BORDSERIE

Produktbeskrivelse:
SHARE bordet er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Hvert bord håndlaves, og derfor kan der forekomme mindre forskelle på stellene. SHARE bordet leveres med enten en hærdet glasplade eller en keramisk plade.

Daglig brug: Bordpladerne kræver som udgangspunkt minimal vedligeholdelse. Det anbefales at tørre bordet af efter brug og alt efter behov rengøre pladen med et mildt rengøringsmiddel. Pladen tåler at stå ude året rundt, men for at bevare pladens farve og udseende anbefales det at dække pladen til med et møbelcover i vinterperioden eller i perioder, hvor bordet ikke anvendes.

Flyttes eller trækkes ting med ru underside hen over bordet, kan det give ridser.

Løbende vedligeholdelse: Selvom stellet er i rustfrit stål, kan der forekomme anløbninger i form af flyverust. Specielt udsat er produkter, der anvendes i kystnære egne, tæt op af en swimmingpool eller områder tæt på industri. Almindeligvis kan anløbninger poleres væk med et plejemiddel til rustfrit stål. Det er vigtigt, at disse anløbninger ikke sidder for længe, inden de behandles.

VIGTIGT!
Jævnlig rengøring med sæbevand kan være med til at beskytte overfladen på det rustfrie stål og dermed minimere påvirkningen fra klor mv. Yderligere anbefales det at tørre stellet og pinol skruerne over med syrefri olie mindst to gange årligt for at minimere anløbninger.

Vinteropbevaring: Det anbefales at opbevare bordet under et møbelcover i vinterperioden.


SKIFERPLADEN SKAL INDEN IBRUGTAGNING BEHANDLES
MED MEDSENDTE IMPRÆGNERINGS-MIDDEL
Dette forlænger levetiden på produktet samt gør det mere modstandsdygtigt.

Pladen skal være tør og ren og bør ikke imprægneres i direkte sollys. Imprægneringen kan foretages med en pensel, rulle eller fnugfri klud. Både selve bordfladen samt siderne, hvor der også sidder skifersten skal behandles.

Overskydende rester af imprægneringen skal tørres af inden for en times tid. Den fulde beskyttelse af pladen er til stede efter ca. 2-3 timer.

Skiferbordet er med denne imprægnering modstandsdygtig over for snavs samt vejr og vind. For at bevare denne evne skal pladen behandles 1. gang årligt. Cane-line anbefaler at behandlingen foretages inden pladen tages i brug til en ny sæson.

Ved evt. rengøring kan pladen aftørres med en fugtig klud eller vaskes med en mild sæbeopløsning. Der må ikke anvendes rengøringsmidler med kemikalier til rengøring af skiferpladen, da dette kan ødelægge fuger såvel som skifersten og nedsætte virkningen af imprægneringen.

Skiferpladen tåler ikke frost og skal derfor opbevares inden døre om vinteren. Den originale indpakning kan evt. gemmes, således at skiferpladen er godt beskyttet mod stød, når den flyttes indenfor.


Cane-line Tex®
er et coated polyester materiale, som er meget velegnet til udendørs brug og kræver minimal vedligeholdelse.

Hynder med Cane-line® Tex leveres med QuickDryFoam® som sikrer maksimal dræning og luftcirkulation. Hynden tørrer herved hurtigere, når den har været udsat for regn og fugt. QuickDryFoam®-skummet har ligeledes en anti-bakteriel beskyttelse, som forhindrer svamp og mug i hynden.


THE CANE-LINE WEAVE®
Cane-line Weave® er en fiber af gennemfarvet og slidstærkt polyethylene, der er som skabt til udendørs brug, fordi det tåler vand og store temperaturforskelle. Både fibrenes struktur og fletmetoden sikrer spændstighed og optimal siddekomfort. Materialet er UV-resistent og slidstærkt og behøver principielt ingen vedligehold. Weave® er skabt til vejrforhold over hele verden, og materialet holder farver og facon i en lang årrække.


SELECTED PP
- 100% Polypropylene
- Modstandsdygtig over for UV stråling
- Aftageligt betræk på pyntepuderne
- Betrækket på pyntepuderne/plaiden kan vaskes ved 30 gr.
- Særdeles velegnet til både inden- og udendørs brug.


HPL/KOMPAKTLAMINAT
Kompaktlaminat er en yderst velegnet løsning til udendørs brug. Pladen er fremstillet af harpiksimprægneret papir, som under et meget højt tryk presses sammen til en stærk plade med en ridse resistent overflade. Bordpladerne kræver som udgangspunkt ingen vedligeholdelse og tåler at stå ude året rundt.

Kompaktlaminat vil naturligt blive lidt lysere på kanterne over tid. Ønskes kanternes dybe sorte farve bibeholdt kan de friskes op ved at smøre lidt linolie på kanterne. Det anbefales at dække bordet til med et møbelcover i efterårs- og vinterperioden.


CERAMIC/KERAMIK
Bordplader/fliser lavet af porcelæn er et ekstremt stærkt materiale, som tåler at stå ude året rundt. Fliserne produceres af naturmaterialer, hvilket betyder, at der kan være små forskelle på farvenuancerne pladerne/fliserne imellem.


RESIN
Resin-pladerne er støbt af polyester komposit. Meget velegnet til udendørs brug da den ingen vedligeholdelse kræver.


FURNITURE COVERS / MØBEL-COVER
Møbel-coveret er fremstillet i et kraftigt, vandtæt og gennemfarvet polyesterstof, der beskytter møblerne i vintersæsonen - dog ikke mod frost. Ved at dække møblerne til i vintersæsonen gøres forårsrengøringen lettere, og levetiden på produkterne forlænges. Det anbefales at tjekke efter kraftig regn/sne og få større samlinger af vand væk, således at møbel-coveret dækker møblerne korrekt.


DRALON®
• 100 % gennemfarvet akrylfiber
• Modstandsdygtig over for UV stråling
• Hynden kan håndvaskes ved 30 gr. (betrækket må ikke fjernes!)
• Skumrens anbefales til større hynder - følg anvisning på rengøringsmidlet
• Tørres lodret


TEMPOSTEST®
• 100 % gennemfarvet akryl fiber (solution dyed)
• Teflonbehandlet
• Modstandsdygtig over for UV stråling
• Aftageligt betræk - betrækket kan vaskes ved 30 gr. (skumkernen er betrukket med syntetisk fiberpose)
• Velegnet til inden- og udendørs brug

 

 • GRATIS LEVERING PÅ SJÆLLAND

  Fri fragt ved køb over 1.000 DKK

 • Fortrydelsesret

  14 dages fortrydelsesret

 • Leveringstid

  Levering 1-5 hverdage

 • KUNDESERVICE

  Telefonsupport

Du bedes købe gavekort eller produkt(er) adskilt!