RoomOutside

Landskabsarkitekt

RoomOutside

En unik serie af håndplukkede krukkeplanter fra europæiske planteskoler og terracottakrukker fra familieejet virksomhed i Firenze præsenteres i vores showroom fra foråret 2024. 

Planter og krukker er særligt udvalgt af havearkitekt og ph.d. i plantefysiologi Janni Bjerregaard fra RoomOutside, der designer, etablerer og vedligeholder eksklusive haver i Danmark.

Formklippede planter

Formklippede planter, såsom ((Hortensia, fyr og blåregn), og krukker er særligt udvalgt som velegnede til det danske klima - Plantning og løbende pasning af anlægsgartner tilbydes via RoomOutside i København og Nordsjælland.

De italienske terracotta krukker produceres efter håndværksmæssige traditioner, der er gået i arv fra pottemager til pottemager gennem generationer, og ses i dag på hoteller, slotte og i private haver i hele Europa.

Vedligehold og pasning af krukker

Kjærgaard Anlægsgartner

Kjærgaard Anlægsgartner samarbejder med RoomOutside og
Scheel-Larsen og sikrer, at krukkeplanterne kommer sikkert frem og etablerer sig godt på deres nye placering. Ved levering tilbydes omfattende rådgivning om pleje, og der gives mulighed for at indgå vedligeholdelsesaftaler for at sikre optimal pasning.

Kjærgaard Anlægsgartner er specialiseret i at etablere eksklusive haver og vedligeholdelse af udendørsområder, herunder private haver, sommerhusgrunde, hotelhaver og gårdrum i og omkring København og Nordsjælland. Derfor kan de tilbyde at udvide pasningen af krukkeplanterne med andre vedligeholdelsesopgaver i haven efter behov.

Planterne i vores unikke krukkeplante kollektion er nøje udvalgt og de ældste har en alder på mellem 20 og 45 år. Vi har kendskab til deres historie fra planteskolen, og vi registrerer omhyggeligt deres placering og pleje. Dette gør det muligt for os at sikre den bedst mulige kvalitet og reagere hurtigt ved eventuelle sygdomsudbrud i plantearterne.

Vores mål er at sikre den rette pleje og placering for at opretholde plantens kvalitet og værdi over tid. Vi ønsker, at plantens værdi stiger med dens alder, og vi arbejder for at give vores kunder mulighed for at sælge planten videre, hvis de ønsker det. Vi nummererer vores planter og registrerer deres historie og pasning for at sikre optimale betingelser og muligheden for et langt planteliv på flere lokationer.

Klik her for at se eksempler på de mange planter, buske og træer som vi tilbyder.