Scheel-larsen.dk, Hesselrødvej 26, 2980 Kokkedal +45 41628001 / +45 20129228 info@scheel-larsen.dk

Vi leverer, samler og sætter op gratis! ... og medtager al emballage LÆS MERE

Persondatapolitik & cookie information for SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER

For SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER ApS er det vigtigt at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Derfor har vi en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER ApS kontor & showroom i Kokkedal

Persondatapolitikken definerer, hvem der har dataansvaret for de personoplysninger, du deler med os, og hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvordan de bruges. I persondatapolitikken findes også oplysninger om de rettigheder og valgmuligheder, du har i forhold til de personoplysninger, du har delt med os.

Vi gør opmærksom på, at der, ud over persondatapolitikken, eksisterer supplerende produkt specifikke betingelser ved indgåelse af køb og aftaler.

Dataansvar
Hvem er den dataansvarlige?

SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER, Hesselrødvej 26, 2980 Kokkedal, Danmark, er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside, foretager køb online eller telefonisk.

Ønsker du at rette henvendelse til SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER, kan det ske på e-mail til info@scheel-larsen.dk eller telefon-nr. +45 41628001

Klagemulighed
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER  ApS
Hesselrødvej 26
2980 Kokkedal
CVR-nr. 30711912

Telefon-nr. +45 41628001
e-mail: info@scheel-larsen.dk

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Indsamling af personoplysninger

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

Når du indgår et kundeforhold med os
Når du tilmelder dig SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER’s nyhedsbrev
Når du anmoder om at få tilsendt materiale
Når du kommunikerer med os
Når du bruger SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER’s øvrige funktioner og tjenester
Fra sociale medier, reklame- og analyseudbydere samt offentlige registre

Følgende typer af personoplysninger kan SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER registrere om dig: Kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail
Bankregistreringsnummer og bankkontonummer
CPR-nummer
CVR-nummer
IP-adresse
Forbrugsdata
Segmenteringsdata på baggrund af eks. geodemografi

Behandling af personoplysninger

Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er primært opfyldelse af anmodninger modtaget fra dig. Vi behandler derudover dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse i at foretage markedsføring, udvikle eksisterende samt nye services og produkter, foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter og produkter, eller hvis du har givet et specifikt samtykke til en konkret behandling.

Overstående kan til enhver tid opdateres i takt med eventuelle ændrede forretningsmæssige behov og lovkrav.

Særligt vedrørende kreditvurdering

Der kan foretages kreditvurdering ved indgåelse af alle nye kundeforhold, ved udvidelse af kundeforholdet med nye produkter og i det løbende samhandelsforhold efter behov.

Vi kan have mulighed for indhente oplysninger hos kreditoplysningsbureauerne Experian og Debitorregistret.

Herfra kan vi modtage den dagsaktuelle registreringsstatus og besked om nye registreringer i deres registre, til brug for den løbende vurdering af samhandelsforholdet.

Markedsføring via mail

Når du har afgivet din bestilling af en vare eller ydelse, vil du i mange tilfælde modtage en bekræftelse via e-mail. Vi bruger ikke oplysningerne til at sende uopfordret e-mails. Du vil alene blive kontaktet af SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER vedrørende prislister, nyhedsbreve og salgsmails, såfremt du aktivt har bedt om det via en af SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER’s bestillingsformularer eller via siden for tilmelding af e-mail-tjenester.

Du kan altid afmelde modtagelsen af e-mail-tjenester ved at kontakte os på info@scheel-larsen.dk eller telefon-nr. +45 41628001

Har du oplyst din mailadresse og/eller mobil nr. ved indgåelse af aftale om levering af produkter fra SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig vedr. din aftale pr. mail og/eller sms, herunder sende dig oplysninger om aftalen, evt. ændringer og andre servicemeddelelser.

Opbevaring af dine personoplysninger

Alle personoplysninger opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for relevante medarbejdere i SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER.

Jævnfør reglerne i databeskyttelsesloven sletter vi personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, hvormed de er indsamlet, eller vi er forpligtet til at opbevare. Det kan forekomme, at oplysninger opbevares i længere tid i anonymiseret form.

Videregivelse til tredjemand

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan i øvrigt ske, hvis du har givet dit samtykke hertil. Vi kan derudover videregive dine personoplysninger til tredjeparter, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i eller på baggrund af vores legitime interesse.

Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen, kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER deler betalingserfaringer, vedrørende vores erhvervskunder, med kreditoplysningsbureauerne Experian og Debitorregisteret på baggrund af vores berettigede interesse i at sikre korrekt kreditgivning til vores kunder.

Sikkerhed

I SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER lægger vi stor vægt på, at du trygt og sikkert kan handle med os og bruge vores hjemmeside. Vi har en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til et højt sikkerhedsniveau.

I det omfang, der fra SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER’s hjemmeside linkes til andre hjemmesider, er SCHEEL-LARSEN KRUKKER & HAVEMØBLER ikke ansvarlig for indholdet og sikkerheden på disse sider. Vi opfordrer til at du læser persondatapolitikken på disse hjemmesider.

Dine rettigheder

Når du deler dine personoplysninger med os, har du en række rettigheder, du kan benytte dig af. Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt bede os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. Du er derudover berettiget til at gøre indsigelse imod indsamlingen og bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder kan du kontakte os på info@scheel-larsen.dk eller telefonisk via vores kundeservice på telefon-nr. +45 41628001

Brug af Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Vi vil løbende opdatere vores persondatapolitik som følge af ændringer i juridiske eller driftsmæssige krav. Vi vil meddele sådanne ændringer i overensstemmelse med lovgivningen.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Cookiedeklarationen opdateres hver måned af Cookie Information. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv til info@cookieinformation.com

Kokkedal, Marts 2019

Version 1.0