OM SCHEEL-LARSEN

Bliv klogere på hvem vi er

fortalt af Thomas Scheel-Larsen

Grundlægger

Henry Scheel-Larsen

Scheel-Larsen er et gammelt familieejet selskab, der har eksisteret siden 1924. Grundlæggeren var min farfar Henry Scheel-Larsen, der åbnede isenkramforretningen Scheel-Larsen på hjørnet af Duntzfelts alle og Strandvejen i Hellerup, denne med ekspertise inden for glas, porcelæn, værktøj, havemøbler og haveartikler.

1959

Per Scheel-Larsen

Per Scheel-Larsen blev medindehaver af forretningen i Hellerup

1966

Klaus Scheel-Larsen

Klaus Scheel-Larsen – den yngste af Henry’s sønner – blev ansat, da man havde erhvervet sig lejemålet i Rødovre Centret

1987

Scheel-Larsen Køkken & Have

Familien ændrede virksomhedens navn til Scheel-Larsen Køkken & Have

1987

Thomas Scheel-Larsen

I 1987 overtog jeg – Thomas Scheel-Larsen – butikkerne og drev dem i 8 år, frem til afhændelsen til Imerco A/S den 3. september 2007. I de 8 år satsede jeg kraftigt på havemøbeldelen, som altid har været familiens kendetegn på Strandvejen

2011

Scheel-Larsen Krukker & Havemøbler

Min kone og jeg har videreført forretningen Scheel-Larsen under navnet “Scheel-Larsen Krukker & Havemøbler ApS”, vi har visionerne om, at videreføre de værdier, som altid har kendetegnet Scheel-Larsen, nemlig:
at levere de bedste produkter til den bedste pris, og samtidig yde vore kunder den ypperste og mest professionelle service.
Endvidere har vi tilført lidt af den gamle service anno 1924 således, at der er gratis levering, samling og opsætning, hvis vore kunder køber for 1.000 kr. og derover. Dog kun på Sjælland.

2016

Gazelle virksomhed

Vi i Scheel-Larsen Krukker & Havemøbler blev meget glade og overraskede, da vi fik en opringning fra Børsen, som ønskede os et stort tillykke med at vi var blevet Gazelle virksomhed 2016.

Vi har siden opnået samme status 6 gange i alt - senest i 2022.